cafe de buorren

Café de Buorren – Web Design

Voor Café de Buorren heeft Lennert Fabriek de website mogen ontwerpen en realiseren. Dit bruin café staat in Uitwellingerga en bevindt zich onder de rook van Sneek. Het is het dorpscafé van de tweelingdorpen Top en Twel (Oppenhuizen/Uitwellingerga). Het café bestaat al meer dan 100 jaar en is sinds 2013 in handen van Sieger en Trees. Café de Buorren is inmiddels omgetoverd tot een eetcafé waarbij de sfeer van bruin café is behouden.

 

Bekijk de website op: cafedebuorren.nl

Creations Sneek – Web Design

Voor Creations Sneek heeft Lennert Fabriek de website mogen ontwerpen en realiseren. Creations Sneek is de kapsalon van Henny Kuipers. Persoonlijke aandacht tijdens je behandeling staat voorop bij Henny.

 

Bekijk de website op: creations-sneek.nl

creations sneek

Creations Sneek – Huisstijl

Voor Creations Sneek heeft Lennert Fabriek de huisstijl mogen ontwikkelen. Creations Sneek is de kapsalon van Henny Kuipers. Persoonlijke aandacht tijdens je behandeling staat voorop bij Henny.

 

Neem ook eens een kijkje op: creations-sneek.nl

houthandel sneek

Houthandel Sneek – Huisstijl

Voor Houthandel Sneek heeft Lennert Fabriek de huisstijl mogen ontwikkelen. Houthandel Sneek is een klein sfeervol familiebedrijf dat zich richt op de (online) particulier en klein bedrijf. Denk hierbij aan een ruim assortiment plaatmateriaal, tuinhout, balkhout en veel meer.

 

Neem ook eens een kijkje op: houthandelsneek.nl

stoepbord

Kapsalon Ersoy – Stoepbord poster

Voor Kapsalon Ersoy heeft Lennert Fabriek de poster voor het stoepbord mogen ontwerpen. Herenkapsalon Ersoy is inmiddels een begrip in Sneek en omstreken. Eigenaar Cihan Ersoy heeft 6 jaar geleden de zaak geopend aan de Gedempte Poortezijlen nummer 9a, mooi in het centrum van de stad. In de salon staat kwaliteit, rust, oprechte aandacht en een goede sfeer voorop.

 

Neem ook eens een kijkje op: kapsalonersoy.nl

esther-stork
houthandelsneek
matchbooster
magazine

Goede visuele communicatie is de beste manier om je boodschap over te brengen aan de juiste doelgroep

Goede visuele communicatie versterkt de boodschap die je wilt overbrengen en helpt de zichtbaarheid van je bedrijf te vergroten.

Kan ik je helpen met unieke visuele communicatie?

 

Voel je vrij om mij te bellen, whatsappen, mailen, instagrammen, facebooken of gewoon
het contactformulier rechts in te vullen

Telefoon: 06 111 232 58
Whatsapp: 06 111 232 58
Mail: mail@lennertfabriek.nl

instagram  linkedin  facebook

Neem contact met mij op

Hallo, Vul dit formulier in en ik neem zo snel mogelijk contact met je op. Wordt je liever gebeld? Voeg dan je telefoon nummer toe in het bericht. Groet Lennert Fabriek