Een responsive website die potentiële klanten overtuigd

Voordat iemand een bedrijf kiest zal hij of zij waarschijnlijk eerst je website gaan bezoeken. Jouw website is dus de eerste indruk van je potentiële klant. Jouw website is meer dan een online visitekaartje, dit is de plek waar jij de kans hebt om deze potentiële klant te overtuigen om voor jou te kiezen.

De website wordt op maat ontworpen naar jouw wensen die aansluit bij wat jij wil uitstralen en vervolgens wordt het ontwerp gebouwd in WordPress als CMS zodat jezelf de website kan aanpassen wanneer je wilt! Tevens wordt de website responsive gebouwd zodat de website op elk beeldformaat goed te bekijken is.

web design

Responsive

Wanneer een klant of een potentiële klant op je website naar informatie of een dienst zoekt, wilt je dat de ervaring fantastisch is. Door responsive web design is jouw website op elk beeldformaat goed te bekijken en krijgt iedereen deze ervaring.

web design

WordPress

Jouw website laten bouwen maar zelf de inhoud kunnen aanpassen zonder technische kennis? Lennert Fabriek ontwerpt  jouw website op maat en bouwt deze  in WordPress als CMS zodat je zelf de website kan aanpassen wanneer je wilt!

web design

Veilig en privacy

Het is van belang dat je website beveiligd is en zich aan de AVG wet houdt. WordPress kent vele modules die ervoor zorgen dat jouw website beveiligd is tegen o.a. cyber aanvallen en privacy waarborgen.

web design

Vindbaar

Een mooie website mag gezien worden toch? WordPress zorgt ervoor dat jouw website hoger in de zoekmachines scoort. Potentiële klanten zullen dus eerder op jouw website komen dan op die van de concurrent.

Een selectie uit mijn werk

Staat er niet tussen wat je zoekt? Neem contact met mij op voor mijn overige werk of om te bespreken wat voor visuele communicatie ik voor jou op maat kan maken.

Vraag een gratis kennismakingsgesprek aan

Vul hier jouw telefoonnummer in en ik bel je voor een afspraak.

Kan ik je helpen met unieke visuele communicatie?

Of met iets anders? Voel je vrij om mij te bellen, whatsappen, mailen, instagrammen of facebooken

Telefoon:

06 111 232 58

Whatsapp:

06 111 232 58

Mail:

mail@lennertfabriek.nl

Social Media:

instagramfacebooklinkedin

Overig:

Privacy beleid
Algemene voorwaarden
KvK: 75501074