Lendem
Webshop en social media

Lendem Webshop

Lendem is opgericht door 2 vrienden die de wereld wat unieker willen maken. Om dit mogelijk te maken hebben ze zorgvuldig de perfecte horloges samengesteld. Ze streven naar een uitstekende ervaring, die begint met een mooie luxe stevige doos zodat de horloges in stijl en veilig aankomen.

Bekijk de webshop ›
Starten met verkopen?
Laten we samen de mogelijkheden bekijken met een bakje koffie
Neem contact met mij op ›

Social Media

Voor Lendem heeft Lennert Fabriek ook de social media verzorgt. Verschillende templates zijn van tevoren ontworpen zodat er wekelijks gemakkelijk een nieuwe post klaargezet kan worden. Op deze manier krijgt Lendem een overzichtelijke, herkenbare en professionele uitstraling op social media.

Bekijk de Instagram ›

Andere webshops

Houthandel Sneek
Webshop en social media
Houthandel Sneek
Webshop en social media
Montagni
Webshop
Montagni
Webshop
Visser Wijnen
Webshop
Visser Wijnen
Webshop

Kom in contact met mij

Sinds 2017 help ik bedrijven hun unieke visuele identiteit te creëren. Naast jouw gewenste resultaat te behalen vind ik het belangrijk om een fijne samenwerking te hebben. Alleen samen kunnen we tot het best mogelijke resultaat komen. Benieuwd of ik de juiste persoon ben om jou te helpen? Vraag gerust om een vrijblijvend kennismaking gesprek. Hier kunnen we de mogelijkheden bespreken en kan ik met jouw project meedenken.

whatsapp Whatsapp: 06 111 232 58
whatsapp Telefoon: 06 111 232 58