Over Lennert Fabriek
Kan ik jou helpen met visuele communicatie op maat?

Persoonlijk

Doormiddel van een persoonlijke werkwijze waarin we veel contact hebben, gaan we samen voor het beste resultaat.

Resultaat gericht

Het resultaat moet aan jouw verwachtingen voldoen. Van te voren brengen wij deze wensen daarom goed in kaart.

Duidelijk en overzichtelijk

Om het overzichtelijk en duidelijk te houden neem ik jou mee in het gehele proces en werk ik met een totaalprijs.

Over mij

Mijn naam is Lennert Fabriek, ik ben 25 jaar en ik woon in Leeuwarden. Vanaf de middelbare school wist ik dat ik een verschil wilde maken. Sinds 2017 doe ik dit met visuele communicatie. Mijn missie is om jouw offline en online succes te optimaliseren. Ik richt mij voornamelijk op maatwerk omdat ik vind dat elk bedrijf uniek is. Elk bedrijf is trots op wat zij doet en dit wil ik dan ook zichtbaar maken met unieke visuele communicatie. Naast jouw gewenste resultaat te behalen vind ik het belangrijk om een fijne samenwerking te hebben. Alleen samen kunnen we tot het best mogelijke resultaat komen. Benieuwd of ik de juiste persoon ben? Vraag gerust om een vrijblijvend kennismaking gesprek. Hier kunnen we de mogelijkheden bespreken en kan ik met jouw project meedenken.

Neem contact met mij op ›
Is Lennert Fabriek de juiste persoon?
Vraag binnen 24 uur een offerte aan en geef je visuele communicatie een boost!
Vraag een offerte aan ›

Ik sta voor je klaar

Bij vragen ben ik snel te bereiken. Vaak binnen 24 uur! De samenwerking stopt bij mij namelijk niet na de oplevering van een dienst. Lukt het bijwerken van jouw website even niet? Dan stuur je simpelweg een Whatsapp bericht en sta ik voor je klaar. Als ik het niet snel kan oplossen dan maken we duidelijke afspraken en werk ik met een uurtarief. Bij mij weet je altijd waar je aan toe bent en kom je niet voor verrassingen te staan!

Neem contact met mij op ›

Recente projecten

Eetcafé de Buorren
Website
Eetcafé de Buorren
Website
Dutch Energy Group
Website
Dutch Energy Group
Website
Villamila
Webshop
Villamila
Webshop

Kan ik je helpen?

Sinds 2017 help ik bedrijven hun unieke visuele identiteit te creëren. Naast jouw gewenste resultaat te behalen vind ik het belangrijk om een fijne samenwerking te hebben. Alleen samen kunnen we tot het best mogelijke resultaat komen. Benieuwd of ik de juiste persoon ben om jou te helpen? Vraag gerust om een vrijblijvend kennismaking gesprek. Hier kunnen we de mogelijkheden bespreken en kan ik met jouw project meedenken.

whatsapp Whatsapp: 06 111 232 58
whatsapp Telefoon: 06 111 232 58