Jouw boodschap overbrengen aan de juiste doelgroep

Doormiddel van een poster, flyer, brochure, magazine, stoepbord of een roll-up banner kun jij jouw boodschap vertellen aan de juiste doelgroep.

Jouw boodschap

Tegenwoordig gaan advertenties steeds vaker via de online wereld. Maar dit betekent niet het einde van het drukwerk tijdperk. flyers of grote posters bereiken nog steeds heel veel mensen op verschillende plekken. Doormiddel van een poster, flyer, brochure, magazine, stoepbord of een roll-up banner kun jij jouw boodschap vertellen aan de juiste doelgroep. Deze middelen worden ontworpen in jouw huisstijl van jouw bedrijf zodat de herkenbaarheid van jouw bedrijf ook toeneemt.

Diensten

Een andere wens? Neem contact met mij op voor alle mogelijkheden

Poster

Jouw evenement, dienst of product promoten? Kies dan voor een poster. Door het grote formaat kun je vanaf afstand de doelgroep bereiken en overtuigen.

Flyer

Jouw doelgroep op een snelle manier in actie laten komen? Kies dan voor een flyer die jouw boodschap duidelijk over laat komen en de doelgroep nieuwsgierig maakt.

Brochure

Informatie overbrengen aan de juiste doelgroep? Een goede vormgeving is van belang om de informatie op een duidelijke en overzichtelijke wijze over te brengen aan de juiste doelgroep.

Magazine

Een eigen magazine lanceren?  Om de inhoud van het magazine goed naar voren te laten komen is een goede vormgeving die aansluit bij de doelgroep van belang.

Stoepbord

Laat niemand jouw zaak voorbij lopen doormiddel van stoepbord reclame. Doormiddel van een stoepbord zorg je dat je gezien wordt en mensen blijven staan.

Roll-up banner

Snel opvallen tijdens een presentatie of beurs? Kies dan voor een roll-up banner! Een compleet systeem met een doek compact opgerold in een cassette.

Contact met één klik

Om het jou gemakkelijk te maken om mij alles te vragen wat je wil kun je met één klik mij bereiken. Wel zo makkelijk.

Een bericht met één klik