Jouw boodschap overbrengen aan de juiste doelgroep

Tegenwoordig gaan advertenties steeds vaker via de online wereld. Maar dit betekent niet het einde van het drukwerk tijdperk. flyers of grote posters bereiken nog steeds heel veel mensen op verschillende plekken. Doormiddel van een poster, flyer, brochure, magazine, stoepbord of een roll-up banner kun jij jouw boodschap vertellen aan de juiste doelgroep. Deze middelen worden ontworpen in jouw huisstijl van jouw bedrijf zodat de herkenbaarheid van jouw bedrijf ook toeneemt.

web design

Poster

Jouw evenement, dienst of product promoten? Kies dan voor een poster. Door het grote formaat kun je vanop afstand de doelgroep bereiken en overtuigen.

web design

Flyer

Jouw doelgroep op een snelle manier in actie laten komen? Kies dan voor een flyer die jouw boodschap duidelijk over laat komen en de doelgroep nieuwsgierig maakt.

web design

Brochure

Informatie overbrengen aan de juiste doelgroep? Een goede vormgeving is van belang om de informatie op een duidelijke en overzichtelijke wijze over te brengen aan de juiste doelgroep.

web design

Magazine

Een eigen magazine lanceren?  Om de inhoud van het magazine goed naar voren te laten komen is een goede vormgeving die aansluit bij de doelgroep van belang.

web design

Stoepbord

Laat niemand jouw zaak voorbij lopen doormiddel van stoepbord reclame. Doormiddel van een stoepbord zorg je dat je gezien wordt en mensen blijven staan. Je kunt hier acties promoten of simpelweg de openingstijden neerzetten.

web design

Roll-up banner

Snel opvallen tijdens een presentatie of beurs? Kies dan voor een roll-up banner! Een compleet systeem met een doek compact opgerold in een cassette die u dankzij de draagtas simpel overal mee naartoe neemt.

Een selectie uit mijn werk

Staat er niet tussen wat je zoekt? Neem contact met mij op voor mijn overige werk of om te bespreken wat voor visuele communicatie ik voor jou op maat kan maken.

Vraag een gratis kennismakingsgesprek aan

Vul hier jouw telefoonnummer in en ik bel je voor een afspraak.

Kan ik je helpen met unieke visuele communicatie?

Of met iets anders? Voel je vrij om mij te bellen, whatsappen, mailen, instagrammen of facebooken

Telefoon:

06 111 232 58

Whatsapp:

06 111 232 58

Mail:

mail@lennertfabriek.nl

Social Media:

instagramfacebooklinkedin

Overig:

Privacy beleid
Algemene voorwaarden
KvK: 75501074