Website
Een website die potentiële klanten overtuigt

Van ontwerp tot bouw

Een nieuwe website nodig? Ik help je met een ontwerp op maat vertaald in een responsive website, inclusief het WordPress CMS.

Samen kijken we naar wat jou uniek maakt, wat jij wil uitstralen en welke doelgroep je wil bereiken. Ik verdiep mij in jouw onderneming en maak een ontwerp op maat. Dit ontwerp vertaal ik vervolgens in technische code verpakt in het WordPress CMS. Met het WordPress CMS heb jij geen technische kennis nodig om je website te kunnen onderhouden. Een nieuwe dienst of portfolio item toevoegen? Een afbeelding of tekst wijzigen? Dit is allemaal zo gedaan!

Vraag een offerte aan ›

Ga alleen voor maatwerk

Elke website bij Lennert Fabriek is maatwerk. Samen kijken we naar jouw wensen en de behoefte van de doelgroep. Elke website is altijd inclusief:

Ontwerp op maat

Een ontwerp op maat gemaakt die past bij wat jij wil uitstralen en aansluit op de doelgroep.

Responsive

De website wordt voor op zowel de desktop, mobiel als tablet tot op de details gemaakt.

AVG en beveiliging

De website krijgt een cookie melding en wordt beveiligd tegen onder andere cyber aanvallen.

Vindbaar

De website komt hoog in de zoekmachines te staan waardoor de website gezien gaat worden.

Een responsive website

Een website verdient op elk beeldscherm een fijne ervaring te zijn. Voor elk device, mobiel, tablet, laptop, desktop, wordt de website tot in de puntjes geoptimaliseerd. Zo heeft de bezoeker altijd de beste ervaring.

Omdat ruim 60 procent een website via de mobiel op zoekt is het hebben van een responsive website essentieel. Daarom testen we uitgebreid de website op elk device voordat hij opgeleverd wordt.

Heb je een website die nog niet responsive is? Neem contact met mij op en ik zorg ervoor dat hij voor elk device goed werkt.

Neem contact met mij op ›
Samen een kop koffie drinken?
Neem contact met mij op en samen nemen wij jouw wensen geheel vrijblijvend door
Neem contact met mij op ›

Het proces

Ik neem jou geheel mee in het proces om het overzichtelijk en duidelijk te maken. Tussentijds laat ik je weten hoe het gaat en gaan we al vroeg de eerste functies en pagina’s testen. Zo kan je vroegtijdig bijsturen als je toch iets anders in je hoofd hebt.

  • Kennismaking
  • Ontwerp op maat
  • Prototype
  • Ontwikkeling
  • Testen
  • Oplevering

Recente projecten

Dutch Energy Group
Website
Dutch Energy Group
Website
Villamila
Webshop
Villamila
Webshop
Eetcafé de Buorren
Website
Eetcafé de Buorren
Website

Over Lennert Fabriek

Sinds 2017 help ik bedrijven hun unieke visuele identiteit te creëren. Naast jouw gewenste resultaat te behalen vind ik het belangrijk om een fijne samenwerking te hebben. Alleen samen kunnen we tot het best mogelijke resultaat komen. Benieuwd of ik de juiste persoon ben om jou te helpen? Vraag gerust om een vrijblijvend kennismaking gesprek. Hier kunnen we de mogelijkheden bespreken en kan ik met jouw project meedenken.

whatsapp Whatsapp: 06 111 232 58
whatsapp Telefoon: 06 111 232 58