cafe de buorren website

Café de Buorren – Web Design

Voor café de Buorren heeft Lennert Fabriek de website mogen ontwerpen en realiseren. Dit bruin café staat in Uitwellingerga en bevindt zich onder de rook van Sneek. Het is het dorpscafé van de tweelingdorpen Top en Twel (Oppenhuizen/Uitwellingerga). Het café bestaat al meer dan 100 jaar en is sinds 2013 in handen van Sieger en Trees. Café de Buorren is inmiddels omgetoverd tot een eetcafé waarbij de sfeer van bruin café is behouden.

 

Doel

Het doel van de website is om online bezoekers kennis te laten maken met het café, het aanbod van de catering, lunch, diner en snackbar, te informeren over de mogelijkheden die het café te bieden heeft en de evenementen die er zijn. Dit alles in de sfeer van bruin café!

 

Agenda

Op de website is een plugin geïnstalleerd waardoor het gemakkelijk is om evenementen toe te voegen in de agenda zonder enige technische kennis. Ook worden evenementen die geweest zijn automatisch verwijderd.

 

Openingstijden

Op het openingsscherm van de website ziet de bezoeker gelijk of het café open of gesloten is. Dit gebeurd allemaal automatisch via een geïnstalleerde plugin.

 

Responsive

De website is responsive gemaakt. Hierdoor is op elk beeldformaat de website goed te bekijken en kunnen de bezoekers bijvoorbeeld gemakkelijk en snel het menu vinden.

 

 

 

Bekijk de website op: cafedebuorren.nl

cafe de buorren catering

Goede visuele communicatie is de beste manier om je boodschap over te brengen aan de juiste doelgroep

Goede visuele communicatie versterkt de boodschap die je wilt overbrengen en helpt de zichtbaarheid van je bedrijf te vergroten.

Kan ik je helpen met unieke visuele communicatie?

 

Voel je vrij om mij te bellen, whatsappen, mailen, instagrammen, facebooken of gewoon
het contactformulier rechts in te vullen

Telefoon: 06 111 232 58
Whatsapp: 06 111 232 58
Mail: mail@lennertfabriek.nl

instagram  linkedin  facebook

Neem contact met mij op

Hallo, Vul dit formulier in en ik neem zo snel mogelijk contact met je op. Wordt je liever gebeld? Voeg dan je telefoon nummer toe in het bericht. Groet Lennert Fabriek