Een visuele identiteit die aansluit bij wat je wil uitstralen

De visuele identiteit is erg belangrijk voor je bedrijf. Deze identiteit creëert een gevoel en op basis hiervan kiest een klant voor je bedrijf. Dit gevoel wil je natuurlijk positief hebben. Door een positief gezicht aan je bedrijf te geven met een unieke visuele identiteit creëer je dit gevoel.

Naast het hebben van een huisstijl en website is Social Media tegenwoordig een belangrijk aspect. vooral als je doelgroep jongeren betreft dan is het hebben van Social Media van cruciaal belang. Om herkenbaar te blijven is het van belang dat de huisstijl doorgevoerd wordt op de Social Media kanalen.

web design

Logo

Het logo is het gezicht van jouw bedrijf. Een goed logo straalt professionaliteit en herkenbaarheid uit, dit geeft vertrouwen bij de klant. Samen met de huisstijl vormt het logo de uitstraling van je bedrijf.

web design

Huisstijl

De huisstijl bepaalt je imago en is de presentatie van je bedrijf. De huisstijl bepaald het gevoel wat je uitdraagt. Een goede huisstijl straalt professionaliteit en herkenbaarheid uit en dit geeft vertrouwen bij de klant.

web design

Reclame

Branding is bouwen aan je merk. Om jouw bedrijf onder de aandacht te krijgen kun je denken aan verschillende reclame-uitingen zoals, spandoek, stickers, verpakking, video, nieuwsbrief, cadeaubonnen, autobestickering etc.

web design

Social media

Om herkenbaar te blijven is het hebben van social media van belang. Doormiddel van social media bouw je een relatie op met de klant en is je klant geen klant meer maar een fan die altijd weer terug komt bij jou.

Een selectie uit mijn werk

Staat er niet tussen wat je zoekt? Neem contact met mij op voor mijn overige werk of om te bespreken wat voor visuele communicatie ik voor jou op maat kan maken.

Vraag een gratis kennismakingsgesprek aan

Vul hier jouw telefoonnummer in en ik bel je voor een afspraak.

Kan ik je helpen met unieke visuele communicatie?

Of met iets anders? Voel je vrij om mij te bellen, whatsappen, mailen, instagrammen of facebooken

Telefoon:

06 111 232 58

Whatsapp:

06 111 232 58

Mail:

mail@lennertfabriek.nl

Social Media:

instagramfacebooklinkedin

Overig:

Privacy beleid
Algemene voorwaarden
KvK: 75501074